Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Visita institucional de l’alcalde i el regidor d’Educació a les escoles de les Franqueses

26/09/2023

Les visites també han servit per repassar les obres de reforma i manteniment fetes per part de l’Ajuntament als centres d’Infantil i Primària aquest estiu.

L’alcalde, Juan Antonio Corchado, i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, han visitat les cinc escoles d’educació Infantil i Primària i dos instituts de Secundària de les Franqueses amb l'objectiu de trobar-se amb els equips directius, per compartir les primeres impressions pel que fa a l'inici del curs escolar i per conèixer els projectes en els quals s’està treballant.

Així, centres com l’Escola Bellavista - Joan Camps i Escola Joan Sanpera i Torras han expressat la seva satisfacció per haver estat seleccionats dins del programa experimental Fent per Aprendre, Imaginant Globalment “FAIG" del Departament d’Educació, un projecte que reconeix aquells centres que aposten per la innovació pedagògica i la transformació del model educatiu.

L’ Escola Colors ha exposat, entre altres temes, el seu projecte “El pati que volem“ en el qual s’han involucrat tots els cursos i que servirà per definir com ha de ser el nou pati del centre.

Durant la visita a les instal·lacions de l'Escola Guerau de Liost, la comitiva ha pogut veure el dia a dia de les aules, la dinàmica de treball de les diferents etapes i la direcció del centre ha parlat sobre projectes de futur, com la instal·lació de plaques solars.

Des de l’Escola Camins s’ha manifestat que aquest ha estat un inici de classes intens amb nombroses novetats i s’ha destacat la implicació de tot l’equip per començar el curs amb normalitat.

Les diferents visites als centres d’Infantil i Primària també han servit perquè l’alcalde i el regidor repassessin, les obres de reforma i manteniment fetes per part de l’Ajuntament durant aquest estiu com la reforma integral en la zona de lavabos d'Educació Infantil de l'Escola Joan Sanpera i Torras.

Pel que fa als centres de secundària, els membres de l’Institut Lauro, han destacat que el centre ha omplert totes les línies, i s’han ofert a trobar-se amb representants municipals per explicar el seu programa pedagògic. Durant la visita a l’Institut Til·ler, que també ha omplert totes les línies, l’alcalde i el regidor han parlat amb tot l’equip pedagògic i han pogut saludar a part de l’alumnat que encuriosit observava a la comitiva

Des de les diferents direccions, també s’han expressat algunes de les reivindicacions plantejades al Departament d’Educació, com les que fan referència a la plantilla de mestresoles d’obres i reformes. En aquest sentit des de l’Ajuntament s’han ofert a continuar treballant al costat de les escoles i a debatre, sempre que sigui necessari, amb el Departament de la Generalitat.

Arxivat a: Educació
Escola Bellavista
Escola Guerau
Escola Colors
Escola Sanpera
Escola Camins
Institut Til·ler
Institut Lauro
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2024 a les 14:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)