Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corro d'Avall posa punt final a les festes majors de les Franqueses

18/09/2023

La Cremada de l’Ajuntament i l’Espolsada, alguns dels actes més concorreguts de la festa gran

Corro d'Avall va donar el tret de sortida a la seva festa major el 14 de setembre amb una programació carregada de diversió i entreteniment per a totes les edats. Enguany la Comissió de la festa major va treballar per mantenir l'essència de la festa gran però alhora incorporar nous actes i comptar amb la participació de noves entitats del poble.

Malgrat la pluja del divendres per la tarda, que va obligar a suspendre algunes de les activitats previstes, sota la carpa de la plaça de Joan Sanpera es va poder continuar amb la majoria d’actes programats, com el pregó que vafer la Tintorera.

Dissabte la festa va continuar amb energies renovades. No va faltar la pedalada popular, els jocs amb fang, la xocolatada, l’Apicirc i el bosc de CIRC. La cultura popular i la tradició també van ser protagonistes a Corró d’Avallamb les havaneres i la IX Trobada de gegantons. Un dels actes més concorreguts va ser el 25è aniversari de la Cremada de l’Ajuntament, a càrrec del grup de Diables Els Encendraires.

Els últims actes de la Festa Major de Corró d’Avall, que també posaven el punt final a l’edició 2023 de les diferents festes majors de les Franqueses, van ser l’Espolsada, amb la cercavila de Gegants i Del Cabró de les Franqueses, les danses populars i el repartiment de l’aigua de Corró.

Si vols reviure els moments més emocionants de la Festa Major de Corro d'Avall, et convidem a veure el nostre àlbum de fotos complet fent clic aquí.

Arxivat a: Cultura
FM Corró d'Avall 2023
FM Corró d'Avall 2023
FM Corró d'Avall 2023
FM Corró d'Avall 2023
FM Corró d'Avall 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)