Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els firaires declinen participar a la Festa Major de Corró d'Avall

06/09/2023

Les obres de l’R3 obligaven a un canvi d’ubicació que no ha acceptat el col·lectiu tot i els esforços de l’Ajuntament per evitar un possible impacte econòmic als firaires

 L'Ajuntament de les Franqueses s'ha vist obligat enguany a modificar l'emplaçament de la fira d'atraccions. Adif, propietari de part dels terrenys on s'ubicava tradicionalment, té reservat l'espai per instal·lar material i maquinària de les obres que s'han d'iniciar a l'estació de rodalies de les Franqueses. Davant la impossibilitat d'ús de la zona d'estacionament de l'estació, a finals del mes de juliol, el consistori ja va comunicar als firaires el canvi d'ubicació de la fira. L’espai proposta se situa al polígon del Congost molt proper a Cal Gavatx i a uns 100 metres de distància de l'emplaçament tradicional. En un primer moment, els firaires, tot i les seves reserves, es van mostrar partidaris a valorar el canvi d'ubicació.

Al llarg de tot l’estiu, des de l'Ajuntament, s'ha treballat intensament per proposar alternatives que no afectessin l’afluència de públic i, per tant, evitar un possible impacte econòmic negatiu als firaires. En aquest sentit, fins i tot es van programar activitats de festa major en aquest emplaçament amb l’objectiu de promoure el desplaçament de la ciutadania fins aquest zona.

Ahir, durant la reunió entre representants polítics i personal tècnic de l'Ajuntament i els firaires, aquest darrers van declinar participar a la festa major d'enguany. L’equip de govern lamenta que, tot i que haver invertit tots els esforços a trobar una alternativa viable i satisfactòria, aquest any la Festa Major de Corró d’Avall no pugui comptar amb una fira d’atraccions.

Arxivat a: Ajuntament
autos de xoc
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 13:22h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)