Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Instal·lades noves plaques fotovoltaiques a la nau de tallers del Viver d'Empreses

31/07/2023

La teulada de l'edifici compta amb 64 peces que subministren energia neta a equipaments municipals propers

La nau de tallers del Viver d'Empreses disposa d'una nova instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada. En total hi ha unes 64 peces amb una potència de 36 kWp que abastiran d'energia neta a la nau i a altres instal·lacions municipals en un radi de 2 quilòmetres. Aquest treball ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa sectorial per fer front a l'emergència climàtica. 

L'Ajuntament compta amb un pla per reduir la petjada mediambiental, aprovat a finals del 2022. Aquesta actuació es recull dins d'un dels quatre eixos que conformen aquest pla relacionat amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum i la generació d'energia neta als equipaments municipals. Els altres eixos són la implementació de tecnologia LED a l'enllumenat públic, l'eficiència energètica als equipaments municipals i la implantació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Instal·lades noves plaques fotovoltaiques a la nau de tallers del Viver d'Empreses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)