Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Millorem compartint", l'espai de les comunitats de veïnatge

25/07/2023

Un total de 15 comunitats ha participat en les primeres trobades

El projecte "Millorem compartint", engegat pel Servei de Mediació i Veïnatge, ha reunit durant els mesos de juny i juliol diverses persones referents de les comunitats de veïnatge del municipi amb l'objectiu de compartir experiències i inquietuds amb el suport de personal tècnic especialitzat. Durant les trobades del 14 de juny i del 19 de juliol han participat un total de 15 comunitats. En aquesta darrera sessió també hi ha participat el regidor de Benestar Animal, Civisme i Convivència, Toni Jiménez. "Millorem compartint" ha ofert eines als referents de les comunitats perquè puguin gestionar positivament i efectivament els problemes que es troben en el dia a dia. També vol ser un espai de diàleg que ajudi a generar una convivència activa i enriquidora.

Durant les dues sessions han sorgit temes com impagaments de quotes, sorolls, dificultats per ocupació o l'organització comunitària. Les persones assistents han compartit la seva experiència amb altres veïns i veïnes, obtenint noves eines i noves maneres de gestionar les seves dificultats d'organització i convivència a les comunitats.

Arxivat a: Ajuntament
"Millorem compartint", l'espai de les comunitats de veïnatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)