Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es renova la zona de jocs infantils i l'espai de joc amb pilota de la plaça Major

25/07/2023

Les actuacions comencen aquesta setmana i finalitzaran durant el setembre

L'Ajuntament ha iniciat les feines de renovació de la zona de jocs infantils i de l'espai de joc amb pilota de la part inferior de la plaça Major de Bellavista. Una actuació que es realitzarà en dues fases.

Durant la primera, iniciada al juliol i amb previsió de finalització a finals d'agost, es retiren els elements de la zona de jocs actual i es construeix una solera de formigó de manera que s'hi puguin instal·lar els nous jocs: una piràmide giratòria, un gronxador, un sistema modular, una casa modular amb un banc i una molla. Aquesta primera fase finalitzarà amb la col·locació del paviment de cautxú sobre la solera i d'una tanca perimetral a la zona de joc infantil.

L'inici de la segona fase està prevista pel mes de setembre quan s'actuarà sobre l'espai de joc amb pilota. En aquest espai es renovarà el terra amb sauló i també es col·locarà una tanca per delimitar-lo.

La renovació de la zona de jocs de la plaça Major de Bellavista té un pressupost aproximat de 150.000 euros.

Arxivat a: Obres i Serveis
Zona de jocs infantils de la plaça Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)