Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corró d'Amunt, una festa major amb nova data i molta més gent

17/07/2023

La festa ha presentat una programació plena de música, d'esport i de menjars populars

Corró d'Amunt dona per acabada la Festa Major després de quatre dies d'activitats dinàmiques i entretingudes. Enguany, la festa ha avançat la seva data de celebració al mes de juliol i s'ha viscut una festa amb molta més afluència.

Com cada any, el primer dijous de festa ha començat amb la campanya de donació de sang i amb una sessió de cinema a la fresca, amb debat posterior. Els plats forts han arribat a partir del divendres, amb la inauguració de l'exposició "Curiós veí - Un lloc per viure", la multitudinària botifarrada, el pregó de festa major i l'emocionant actuació musical de Maria del Fum amb sorpresa inclosa. La festa ha seguit amb una programació molt dinàmica amb diverses propostes esportives (taitxí, bitlles catalanes, tir amb arc, circ, futbol i petanca) i d'altres més lúdiques i d'entreteniment (cinema, pintacares, jocs de taula gegants, boles gegants d'aire, teatre, activitats de bombolles, sardanes i havaneres). Una altra activitat amb molta tradició a la Festa Major de Corró d'Amunt és el concurs de truites, i quina bona pinta que tenien!

Podeu recuperar la galeria d'imatges aquí.

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (1)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (2)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (3)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (4)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (5)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (6)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (7)
Festa Major de Corró d'Amunt 2023 (8)
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 18:34h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)