Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una Festa Jove d'Estiu molt viatgera per tancar el curs de les activitats municipals per a joves

19/06/2023

L'Espai Zero i el Centre Municipal de Joves han convidat al jovent a fer la volta el món sense moure's de la plaça de Can Ganduxer

L'Espai Zero i el Centre Municipal de Joves tanquen el curs celebrant una Festa Jove d'Estiu de temàtica viatgera a la plaça de Can Ganduxer. Durant la festa, s'ha convidat al jovent a fer la volta al món sense moure's de les Franqueses amb espais i activitats dedicades a diferents països.

Abans de començar a "viatjar", els i les joves han hagut de passar per la "duana", on se'ls feia unes preguntes sobre les capitals mundials per aconseguir un passaport i començar la seva volta al món. L'objectiu del jovent ha estat superar les diferents proves plantejades per a cada un dels països. En els estands dels diferents països, abans de fer les proves també han hagut de contestar el trivial de coneixements generals sobre el mateix país.

Al final de la tarda, el jovent ha viatjat: als Estats Units, on han jugat a jocs de punteria, fet una carrera de sacs amb relleu i pujat a un brau mecànic; a l'Argentina, on han jugat al sambori i al rellotge de futbol i han recitat un poema argentí; al Senegal, on han fet polseres de llana, participat en el joc dels pèsols i recorregut un circuit d'habilitats; a Corea del Sud, on han cantat en un karaoke de K-pop, jugat al "sumocul" i fet construccions amb gots; i a Espanya, on han jugat al tres en ratlla, han "tret el flamenc que porten a dins" tocant una caixa flamenca i anat al "casal d'avis" a jugar a les cartes i al dòmino. Abans de cloure el seu viatge pel món, el jovent ha passat pel "control d'equipatges" on per superar la darrera prova s'han hagut de preparar el seu propi berenar.

Amb aquest conjunt de proves, totes organitzades pel mateix jovent, s'han donat per acabades les activitats municipals per a joves de l'Espai Zero i del Centre Municipal de Joves.
 
Podeu reviure la Festa Jove d'Estiu amb un àlbum fotogràfic clicant aquí.
Arxivat a: Infància i Joventut
Festa Jove d'Estiu 2023 (1)
Festa Jove d'Estiu 2023 (2)
Festa Jove d'Estiu 2023 (3)
Festa Jove d'Estiu 2023 (4)
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)