Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Publicats els llistats d'admesos/es en segona preferència a les activitats d'estiu municipals

14/06/2023

Els inscrits a les activitats de lleure municipals, residents a les Franqueses i que apareixen en els llistats, es poden inscriure el 14 i 15 de juny. Tots els/les preinscrits/tes residents al Juliol Esportiu han obtingut plaça i no es publicarà el llistat amb les vacants fins al 19 de juny.

Comencen les inscripcions per als infants preinscrits/tes en segona preferència a les activitats d'estiu municipals. Per a les activitats de lleure municipals, els/les infants residents a les Franqueses i admesos/ses en la segona preferència poden formalitzar les inscripcions de manera presencial els dies 14 i 15 de juny. En el cas del Juliol Esportiu, totes les persones preinscrites i residents han aconseguit plaça i es publicarà el llistat amb les vacants el dilluns, 19 de juny.

Podeu consultar els llistats amb els/les admesos/es en els documents adjunts, amb el número de registre i les dues primeres lletres del primer cognom dels/de les sol·licitants.

Els/les infants que ara apareixen als llistats, han de formalitzar la seva inscripció presencialment del 14 al 15 de juny per a les de les activitats de lleure municipals.

Pròximament, es publicaran més llistats en les següents dates: llistat d'admesos/es en segona preferència i no residents a les activitats de lleure municipals (16 de juny) i llistat de places vacants al Juliol Esportiu (19 de juny).

Arxivat a: Esports, Infància i Joventut
Cartell ACTIVA'T - Activitats d'estiu 2023

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)