Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla Educatiu d'Entorn tanca el curs amb tallers, trobades i un festival

02/06/2023

El festival Viure-ho tot, organitzat des de l'Institut Lauro, serà la darrera acció del curs 2022-2023

El Pla Educatiu d'Entorn de les Franqueses continua desplegant accions fins a final de curs. Unes accions que tenen com a objectiu fer de l'educació un eix transversal i vertebrador de la vida al municipi i que impliqui no només a la comunitat educativa, si no també al teixit social.

Trobada amb les AFA i les AMPA de les escoles d'Educació Infantil i Primària

El mes d'abril ha estat el moment de compartir una tarda amb representants de les AFA i de les AMPA de les escola d'Educació Infantil i Primària i Secundària. Durant la reunió s'ha realitzat una acció formativa sobre participació, a càrrec de les Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya (AFFAC) i també hi ha hagut un espai de debat sobre le Pla Educatiu d'Entorn, en el qual els i les representants de les famílies de les 5 escoles i els 2 instituts han pogut fer propostes de cara al curs 2023-2024.

Aquesta acció té com a objectiu continuar treballant en la implicació de les famílies en l'educació dels infants i en la vida escolar.

Tallers per a famílies, cohesió i llengua

Durant el mes de maig han finalitzat els dos tallers de cohesió i llengua realitzat de manera paral·lela a les escoles Bellavista-Joan Camps i Giró i Colors. Aquests tallers, iniciats amb una prova pilot a l'Escola Bellavista-Joan Camps al mes de novembre i implementats durant el gener a l'Escola Colors, han resultat un espai útil per a què les famílies coneguin les dinàmiques de l'escola, es relacionin entre elles i, a més a més, aprenguin i/o practiquin la llengua catalana. Les trobades han estat quinzenals i s'hi han abordat temes com el currículum escolar, la salut dels infants o les festes i les celebracions.

Nova edició del festival "Viure-ho tot"

El Pla Educatiu d'Entorn també ha incorporat el festival "Viure-ho tot" que cada final de curs se celebra a la plaça Major de Bellavista. Aquest festival, organitzat des de l'Institut Lauro, arriba enguany a la 4a edició i se celebra el 3 de juny, de 10 a 21 h. Durant tota la jornada hi haurà música en directe, tallers per a infants, xerrades i, aquest any, per primera vegada una cursa inclusiva. El festival 2023 està dedicat a la salut mental.

Arxivat a: Educació
Pla Educatiu d'Entorn
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)