Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses arriba a la segona posició en el rànquing de Punts d'Atenció a l'Emprenedoria de la província de Barcelona

09/05/2023

El punt PAE del municipi ha gestionat prop del 9% de les altes d'empreses de la província durant el primer trimestre del 2023

Les Franqueses del Vallès es col·loca en 2n lloc dins el rànquing de Punt d'Atenció a l'Emprenedoria (PAE) de la província de Barcelona durant el primer trimestre del 2023. En total s'han donat d'alta 34 projectes d'emprenedoria, 22 d'ells són de societats i 12 de persones autònomes.

Aquestes dades situen al punt PAE municipal com el punt més dinàmic i de referència del Vallès Oriental, ja que les altes de projectes fetes al municipi representen dos terços de les fetes a la comarca durant aquest primer trimestre. Un nombre important dels usuaris del punt PAE venen derivats des d'altres ajuntaments que no compten amb aquest servei, sobretot des de la Garriga, Canovelles, Granollers i Sant Celoni. Els altres punts PAE que hi ha a la comarca són el de Mollet del Vallès (19è en el rànquing amb 6 altes), el de la Mancomunitat de la Vall del Tenes (21è amb 6 altes), el de Cardedeu (22è amb 5 altes) i el de Parets del Vallès (per sota del 36è lloc amb 0 altes).

Les Franqueses també se situa per davant de grans ciutats de la província de Barcelona com Sabadell (3a en el rànquing), Manresa (5a), Mataró (6a), Terrassa (7a) o Vic (14a). Per davant, el de l'Ajuntament de Castelldefels és l'únic punt PAE que supera el de les Franqueses i que encapçala el rànquing amb 39 projectes donats d'alta.

El Punt PAE del municipi, que s'ubica a Can Ribas, porta des del 2014 assessorant i acompanyant, tant a petites empreses com a autònoms, a realitzar un pla d'empresa i estudiar-ne la viabilitat tant tècnica com econòmica i financera. Aquests són alguns dels serveis que ofereix:

  • Informació sobre les característiques, marc legal, aspectes mercantils més importants, avantatges fiscals, aspectes comptables, sistema de tramitació i normativa aplicable.
  • Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtic, a través d’un Document Únic Electrònic (DUE).
  • Informació sobre ajuts i incentius per a la creació d’empreses aplicables a cada projecte.
  • Informació sobre el règim de Seguretat Social aplicable, criteris d’adscripció, afiliació, cotització, etc.
  • Informació general sobre temes d’interès per a les empreses, com: finançament, fiscalitat, contractació laboral, internacionalització, etc.
  • Realitzar la reserva de denominació social per a la tramitació presencial de la SLNE.

El Punt d'Atenció a l'Emprenedoria acompanya a les noves empreses en tot el procés de creació. Si teniu alguna idea de negoci o d'empresa i voleu assessorament i suport només cal trucar al 938 443 040.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Punt PAE
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)