Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enllestida la rehabilitació del pati sud de l'edifici de l'Ajuntament

26/04/2023

El cost total de l'obra ha estat de 306.482,96 euros i ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

L'edifici modernista seu de l'Ajuntament de les Franqueses va ser declarat Bé Cultural d'Interès Nacional a la primavera del 2019. Des d'aleshores, s'han realitzat diversos projectes de conservació i de restauració. El darrer ha estat la intervenció al pati sud on, amb un pressupost de 306.482,96 euros i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s'hi ha actuat de forma integral. Entre altres, s'han realitzat feines de neteja i de consolidació dels revestiments i dels tancaments d'obra vista; de reposició d'estucs i d'enrajolats que no s'han pogut conservar; de restauració de fusteria de portes i de finestres; de reforç l'estructura de bigues del porxo; d'impermeabilitzant la coberta dels porxos i, també s'ha actuat a la zona central amb l'arranjament de les voreres circumdants i la creació d'una zona de jardí.

Arxivat a: Ajuntament
Rehabilitació del pati sud
Rehabilitació del pati sud
Rehabilitació del pati sud
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2023 a les 15:03h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)