Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Activa't a l'estiu amb els casals, el Juliol Esportiu i els campaments de les Franqueses

17/04/2023

Preinscripcions a partir del 2 de maig i fins el 14 de maig

Activa't a l'estiu de les Franqueses amb una gran varietat de casals, campus i activitats educatives, esportives i de lleure a partir del 27 de juny. La programació d'Activa't a l'estiu, tot i l'ampli ventall d'activitats que disposa per escollir, funciona sota l'objetiu comú de crear un espai de coeducació on, a més a més de passar una bona estona, tant infants com joves aprenguin nous coneixements de les temàtiques que els hi agraden i interessen i adquireixin tot un seguit de valors de respecte i inclusió.

A partir del 2 de maig i fins al 14 de maig es podran formalitzar les preinscripcions per a les activitats d'estiu municipals, que engloben els casals d'infants i de joves, el Juliol Esportiu i els campaments.

Dins la programació també hi ha activitats de temàtiques més específiques com el casal científic i tecnològic del Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font o els campus esportius de les entitats i clubs de tennis, pàdel, ciclisme, futbol, gimnàstica o ball, entre d'altres.

Trobareu tota la informació relacionada amb les activitats, com descripció, dates, preus i preinscripcions, entre d'altres, al document pdf adjunt. 

ACTIVITATS DE LLEURE EDUCATIVES I CULTURALS MUNICIPALS

  • Casals d’estiu. Del 3 al 21 de juliol. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h
  • Casal amb colònies a Can Massaguer (El Montseny). Del 3 al 21 de juliol. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Les colònies són del 17 al 21 de juliol.
  • Campaments. Del 3 al 16 de juliol. Precampament del 3 a 7 de juliol, de 9 a 13 h, i campament del 10 al 16 de juliol a les Feixes (Camarasa).
  • Activitats a l’Espai Zero. De dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h: Setmana explosiva (del 3 al 7 de juliol) i Setmanes Urban Time amb tallers de "graffiti" (del 10 al 14 de juliol), de dj (del 17 al 21 de juliol) i de dansa urbana (del 24 al 28).

Inscripcions: A partir del 2 de maig i fins al 14 de maig, es podran formalitzar les preinscripcions a les activitats d’estiu municipals a l'adreça https://lesfranqueses.org/preinscripcionsestiu/ o bé al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) amb cita prèvia.

ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS

  • Juliol Esportiu

Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Categories prebenjamins, benjamins, alevins i infantils i cadets.
Casal esportiu i recreatiu per a infants on l’objectiu principal és realitzar activitats preesportives, esportives, de lleure i recreatives diverses, sempre dins l’àmbit educatiu.

Inscripcions: A partir del 2 de maig i fins al 14 de maig, es podran formalitzar les preinscripcions a les activitats d’estiu municipals a l'adreça https://lesfranqueses.org/preinscripcionsestiu/ o bé al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) amb cita prèvia.

  • Activitats aquàtiques del CEM

Del 3 al 28 de juliol per a edats compreses entre el 4 mesos i els 14 anys. Es realitzaran a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall. Els horaris són de tarda, els dies de la setmana i hores depenen de l'edat de l'infant.

Inscripcions: al Complex Esportiu Municipal del 5 al 9 de juny per a residents i abonats i a partir del 13 de juny per tothom.

CASAL D’ESTIU DEL CENTRE D’ART I NOVES TECNOLOGIES CAN FONT

Del 26 de juny al 28 de juliol: Els viatges en el temps, cinc èpoques en cinc setmanes (casal científic i tecnològic).

Inscripcions: A partir de l'11 d'abril per a residents a les Franqueses i del 21 d'abril per a tothom, fins a esgotar les places. Les inscripcions es realitzaran presencialment al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, dimarts i dimecres, de 10 a 12 h, o de manera online al web www.canfont.info.

ACTIVITATS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  • Casal musical per a infants. Del 26 al 30 de juny. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h
  • Casal musical per a joves. Del 26 al 30 de juny. De dilluns a divendres, de 16 a 19 h

Inscripcions: del 2 al 15 de maig, a través del web www.emmlesfranqueses.cat.

ALTRES ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS I DE LES ENTITATS

  • Cursets intensius de tennis i pàdel. Del 3 al 28 de juliol
  • Casal d'estiu els Gorchs. Del 26 de juny al 28 de juliol.
  • Stage de tennis. Del 26 de juny al 5 de setembre
  • Campus de tecnificació de ciclisme de la UCF. Del 26 de juny al 28 de juliol.
  • Campus de futbol del CE Llerona. Del 26 de juny al 28 de juliol.
  • Campus de tecnificació de futbol del CF Les Franqueses. Del 26 de juny al 28 de juliol.
  • Casal d'estiu Dinasty Union de gimnàstica artística i rítmica, cheerleading i ball. Del 26 de juny al 28 de juliol.
  • Stage Fit Dance Company. Del 26 de juny al 28 de juliol.

Inscripcions: (consultar al catàleg)

Arxivat a: Esports, Infància i Joventut
Cartell ACTIVA'T - Activitats d'estiu 2023

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)