Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses canviarà 5.000 punts d'enllumenat públic per tecnologia LED

30/03/2023

La Diputació de Barcelona aprova una subvenció d'1.500.000 d'euros per poder fer l'actuació

La Diputació de Barcelona ha aprovat una subvenció d'1.500.000 d'euros per a que l'enllumenat públic de tot el municipi passi a ser LED. Això suposa substituir totes les bombetes per tecnologia LED abans de finals de 2023 i aplicar sistemes de regulació que permetran la gestió astronòmica dels horaris d'encesa i apagada i l'adaptació de la intensitat de la il·luminació mitjançant la reducció del flux segons les necessitats. En definitiva, el canvi de sistema en 5.000 punts d'enllumenat públic permetrà disminuir la despesa en els conceptes de potència i d'energia elèctrica.

Aquesta acció és un dels quatre eixos per reduir la petjada mediambiental del municipi presentat a finals de l'any passat i que inclou també la millora de l'eficiència energètica als equipaments municipals, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la implantació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics. Cadascun d'aquests punts es troba en diferent fase de desenvolupament.

Arxivat a: Obres i Serveis
Canvi a led
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)