Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'ATP Challenger Tour omple els Gorchs amb tennis de primer nivell

27/03/2023

El tenista francès Hugo Grenier ha estat el guanyador d'aquest torneig internacional celebrat entre el 20 al 26 de maig

La primera edició de l'ATP Challenger Tour dels Gorchs arriba a la seva fi després d'una setmana plena de tennis de primer nivell. Finalment, ha estat el francès Hugo Grenier el guanyador del torneig, després de derrotar al tenista anglès Billy Harris en la final. Aquesta ha estat la primera edició d'aquest torneig internacional, que ha estat dotat de 75.000 dòlars en premis.

El Club de Tennis els Gorchs treu una valoració positiva, després d'acollir aquest esdeveniment esportiu amb implicacions en la classificació mundial, ja que, des del seu inici, el dilluns 20 de març, fins al partit final del diumenge 26, les grades i el club eren plens d'espectadors que han pogut gaudir de nombrosos partits de tennis de qualitat i amb jugadors de renom internacional. La celebració d'aquest torneig ha permès portar tant a les Franqueses com al Vallès Oriental el tennis de categoria, amb jugadors del rànquing 100 i 200 de l'ATP.

Arxivat a: Esports
1r ATP Challenger Tour els Gorchs
1r ATP Challenger Tour els Gorchs
1r ATP Challenger Tour els Gorchs
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)