Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Instal·lades les noves mesures contra les curses il·legals de cotxes al polígon industrial del Pla de Llerona

22/03/2023

Tres esquenes d’ase al carrer de Finlàndia i una mitjana tipus ressalt al carrer de França

Les mesures per fer front a les curses il·legals de cotxes al polígon industrial del Pla de Llerona ja estan instal·lades. Aquestes actuacions es resumeixen en la col·locació de tres esquenes d'ase al carrer de Finlàndia i d'una mitjana tipus ressalt al carrer de França.

En els últims anys, el fenomen de les curses il·legals de cotxes als polígons industrials ha crescut a diferents punts de la comarca. Alguns caps de setmana s'han detectat concentracions i curses d'aquest tipus als carrers del polígon industrial del Pla de Llerona. Davant d'aquest succés, l'Ajuntament ha hagut de prendre mesures per fer front a aquestes curses il·legals. Des del dimarts 21 de març, aquestes mesures ja estan instal·lades i en funcionament. Entre aquestes hi ha la construcció d'una mitjana tipus ressalt al carrer de França, en la cruïlla que l'uneix al carrer de Finlàndia, per reduir l'espai lliure on els cotxes puguin fer virolles. També es col·locaran tres esquenes d'ase al carrer Finlàndia per reduir la velocitat a la qual els vehicles poden circular en la recta del carrer, que fa més d'un quilòmetre de llarg. Concretament, les esquenes d'ase es col·loquen una en el tram entre el carrer d'Alemanya i de França, una segona entre els carrers de França i de Gran Bretanya i, la darrera, entre els carrers de Gran Bretanya i de Portugal.

La Policia Local de les Franqueses col·labora amb les policies locals d'altres municipis i amb els Mossos d'Esquadra per aconseguir impedir aquestes trobades itinerants, que poden arribar a concentrar més de 500 vehicles.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana, Obres i Serveis
Esquena d'ase al carrer de Finlàndia
Mitjana tipus ressalt al carrer de França
Esquena d'ase al carrer de Finlàndia
Esquena d'ase al carrer de Finlàndia
Esquena d'ase al carrer de Finlàndia
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2024 a les 14:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)