Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Esquenes d’ase i una mitjana tipus ressalt al polígon de Llerona per fer front a les curses il·legals de cotxes

17/03/2023

Aquestes mesures s’establiran entre el dilluns 20 de març i el dimarts 21

Des de fa unes setmanes, s’han anat adoptant mesures provisionals al polígon industrial del Pla de Llerona contra les curses il·legals de cotxes. A partir de la setmana vinent, entre el dilluns 20 de març i el dimarts 21, es comencen a instal·lar les mesures definitives, que inclouen la construcció d’una mitjana tipus ressalt al carrer de França i la col·locació de tres esquenes d’ase al carrer de Finlàndia. 

La preocupació pel fenomen de les curses il·legals de cotxes, en especial el perill que suposa per la seguretat de conductors i vianants, ha donat peu a què es duguin a terme diverses accions preventives. Entre aquestes hi ha la construcció d’una mitjana tipus ressalt al carrer de França, en la cruïlla que l’uneix al carrer de Finlàndia, per reduir l’espai lliure on els cotxes puguin fer virolles. També es col·locaran tres esquenes d’ase al carrer Finlàndia per reduir la velocitat a la qual els vehicles poden circular en la recta del carrer, que fa més d’un quilòmetre de llarg. Concretament, les esquenes d’ase es col·loquen una en el tram entre el carrer d’Alemanya i de França, una segona entre els carrers de França i de Gran Bretanya i, la darrera, entre els carrers de Gran Bretanya i de Portugal.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Obres al polígon del Pla de Llerona - Carrer de França
Obres al polígon del Pla de Llerona - Carrer de Finlàndia
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)