Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Inici de les obres de renovació de vorera al carrer del Migdia

10/03/2023

Les feines comencen el dilluns, 13 de març, i duraran aproximadament dues setmanes

L'Ajuntament posa en marxa les actuacions de renovació de vorera al carrer del Migdia, en el tram comprès entre el carrer de la Serra i el carrer de la Riera. Les feines comencen dilluns, 13 de març, i es preveu que tinguin una durada aproximada de dues setmanes. Amb aquesta acció es fa una renovació i ampliació de la vorera, que inclou la retirada d'arbres tallats i soques.

A conseqüència de les obres, hi haurà talls de carrer alternatius, segons necessitats d'obra, i es preveu que a les nits hi hagi lliure circulació al carrer. El veïnat afectat per aquestes obres tindrà accés a les seves cases i garatges, sempre en condicions de seguretat i ajudats pels operaris. A més, també s'han establert prohibicions d'estacionament a la zona.

Aquesta es tracta de la primera actuació de l'empresa Constraula Enginyeria i Obres, Sau, des que el passat 26 de gener se'ls ha adjudicat el contracte de serveis per al manteniment, reparació, renovació i millora de l'espai públic de les Franqueses.
 
 
Arxivat a: Obres i Serveis
Obres renovació de la vorera al carrer Migdia
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)