Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La mobilitat i l’espai públic, dos dels temes que més interessen a la gent gran

06/03/2023

S’han dut a terme dues audiències públiques per conèixer les inquietuds de les persones majors de 65 anys

Entre els mesos de febrer i març s’han dut a termes dues audiències públiques per conèixer les inquietuds de la gent gran del municipi. Les sessions s’han celebrat als dos nuclis amb més població, Bellavista i Corró d’Avall, amb la intenció de tenir una estona per debatre amb persones majors de 65 anys i detectar quines són les qüestions a tenir en compte amb aquest col·lectiu.

Els dos grups han estat formats per 13 persones cadascun escollides de manera aleatòria, que han exposat temes referents sobretot a la mobilitat i a l’espai públic. L’estat de les voreres, la connexió entre nuclis, l’accés als serveis bancaris, la nova residència de Bellavista,... són alguns dels temes que s’han debatut al llarg de les sessions.

En aquest segon cicle d’audiències públiques s’han fet trobades delimitades a un segment concret de la població. Primer es van fer amb joves i ara amb gent gran. Aquestes sessions estan plantejades com a un espai participatiu d’intercanvi i diàleg entre la ciutadania i l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Participació Ciutadana, Montse Vila, que, en ocasions, també estan acompanyats d’altres representants institucionals experts en els temes a tractar.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Audiències públiques gent gran
Audiències públiques gent gran
Audiències públiques gent gran
Audiències públiques gent gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)