Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Dona Festival omple la plaça Joan Sanpera i Torras

06/03/2023

Amb 400 persones pel dinar popular, aquest avançament del 8M es consolida a l'agenda de les Franqueses

El cap de setmana anterior al Dia Internacional de les Dones es consolida a l'agenda de les Franqueses com a una cita ineludible. El Dona Festival ha tornat a omplir la plaça Joan Sanpera i Torras en la seva segona edició amb xifres d'assistència de fins a 400 persones en el dinar popular, per exemple.

La matinal de ioga i de meditació ha donat el tret de sortida a les activitats que s'han succeït des de les 9 del matí fins a mitja tarda. La primera part del Dona Festival d'aquest dissabte ha comptat també amb un esmorzar, amb escacs per la igualtat, amb el taller infantil "L'Artur i la Clementina", amb espais de joc pels infants i amb el taller i l'exhibició de ball contemporani. El matí s'ha tancat amb una paella popular. La tarda ha estat el moment dels Escenaris Violetes amb les actuacions del Coro Rociero, del concert d'Ona i Adrià i de la ballada de sardanes feminista que ha tancat la jornada.

El Dona Festival ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius com Ingravitt, l'associació Mirall, feminisme d'acció social, l'escola de dansa Moving, la Hermandad Rociera de Bellavista i els Sardanistes Franquesins.

Durant la jornada han estat  presents l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, la regidora de Feminisme i Igualtat, Marta Reche i altres regidors i regidores.

Aquí podeu visitar la galeria d'imatges del Dona Festival 2023.

 

Arxivat a: Ajuntament
Dona Festival 03
Dona Festival 06
Dona Festival 05
Dona Festival 04
Dona Festival 07
Dona Festival 08
Dona Festival 09
Dona Festival 10
Dona Festival 11
Dona Festival 13
Dona Festival 12
Dona Festival 01
Dona Festival 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/03/2023 a les 20:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)