Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Orientació acadèmica per a adolescents

01/03/2023

S'han programat dues xerrades per orientar les famílies en les possibilitats després de l'ESO

El Pla Educatiu d'Entorn i el projecte Fem Camí en l'Educació en Família han programat dues sessions d'orientació per a adolescents, sobretot, de suport a l'hora de prendre decisions a nivell acadèmic. Les xerrades donen resposta a les demandes expressades per les AFA/AMPA dels instituts de secundària i per les famílies dels i de les joves.

La primera sessió serà el 7 de març i amb el títol "Orientació acadèmica després de l'ESO. Noves oportunitats" es donarà informació sobre itineraris acadèmics i professionals en acabar l'etapa educativa obligatòria. Serà a les 17.30 h a la sala d'actes de l'Espai Can Prat. Inscripcions: 938 466 506 i (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La segona sessió està programada per al 23 de març i porta per títol "Eines per acompanyar en la presa de decisions". Durant aquesta xerrada, la psicòloga Aina Codina Guàrdia donarà eines d'acompanyament emocional en aquesta etapa de canvi a nivell acadèmic. Serà a les 17.30 h a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Bellavista. Inscripcions a https://lesfranqueses.org/PMCEIJ/formaciofamilies/xerrades

Arxivat a: Educació
Orientació acadèmica després de l'ESO. Noves oportunitats
Eines per acompanyar en la presa de decisions
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)