Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses pren mesures per evitar les curses il·legals de cotxes al polígon de Llerona

03/02/2023

La instal·lació de les barreres de formigó, tipus New Jersey, redueix l'espai lliure on els cotxes fan virolles

En els últims anys han proliferat les curses il·legals de cotxes als polígons industrials. Un fenomen que no és exclusiu de les Franqueses sinó que passa a diferents punts de la comarca. Alguns caps de setmana s’han detectat concentracions i curses d’aquest tipus als carrers del polígon  industrial del Pla de Llerona. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha començat a instal·lar-hi barreres de formigó, tipus New Jersey, a la cruïlla entre els carrers de França i de Finlàndia amb l’objectiu de reduir l’espai lliure en aquest punt on els cotxes solen fer virolles.

Aquesta és la primera mesura d’un seguit d’actuacions que es portaran a terme en els propers mesos per evitar aquest tipus de concentracions i curses. Properament es col·locaran ressalts en el carrer Finlàndia, que fa més d’un quilòmetre de llarg, per impedir que els vehicles puguin circular-hi a gran velocitat.

La Policia Local de les Franqueses col·labora amb les policies locals d’altres municipis i amb els Mossos d’Esquadra per aconseguir impedir aquestes trobades itinerants, que poden arribar a concentrar més de 500 vehicles.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Barreres de formigó, tipus new jersey, a la cruïlla entre els carrers França i Finlàndia
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)