Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Febrer, el mes del Carnaval

03/02/2023

Les inscripcions al concurs de comparses es poden fer fins el 12 de febrer

El 18 de febrer, les Franqueses celebra les rues de Carnaval. A Corró d'Avall la rua comença, a les 17 h, a la cruïlla de la carretera de Ribes amb l'avinguda Santa Eulàlia i finalitza a la plaça de l'Ajuntament amb les exhibicions de les comparses, a les 17.45 h i, en acabar, xocolatada, animació i entrega de premis.
Però per a què hi pugui haver rua calen comparses i, com cada any, l'Ajuntament organitza el concurs de comparses. Els premis són de 250 euros i les categories són les següents:

  • Insòlita: a la millor creació fictícia i a l'originalitat
  • Xamosa: a l'espectacle visual més vistós i bell
  • Marxosa: al sarau més animat i engrescador
  • Trempada: a la més divertida amb humor, sàtira i crítica saludable
  • Millor exhibició: a la millor coreografia final a la plaça de l'Ajuntament

L'organització es reserva el dret de concedir accèsits especials a aquelles participacions que destaquin per l'esforç fet, pels valors que transmet o per la seva inclusivitat.

En tots els premis es valora la feina realitzada, l'elaboració pròpia, la posada en escena, la intergeneracionalitat i la bona pràctica mediambiental.

Trobareu les bases completes a www.lesfranqueses.cat i les inscripcions es poden fer fins el 12 de febrer a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Adjunts en aquesta informació trobareu el formulari i les bases del concurs de comparses de Corró d'Avall 2023.

Bellavista també celebra el Carnaval, el mateix 18 de febrer. La rua començarà a les 17.30 h, prèvia concentració a les 17 h a la plaça Major, i recorrerà el pg. d'Andalusia, la pl. de l'Esbarjo, el carrer Travessia, la pl. Catalunya, el carrer Provença, la pl. Espanya, els carrers Girona i d'Orient i finalitzarà a la pl. Major cap a les 18.30 h. Amb les comparses ja a la plaça es faran la xocolatada popular i el concurs de disfresses, tot ambientat amb música i ball. Per a més informació sobre la rua de Bellavista, us podeu posar en contatcte amb l'associació de veïns.

Arxivat a: Cultura
Arxiu, Carnaval 2022 01
Arxiu, Carnaval 2022 02

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)