Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primers passos per posar en marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

02/02/2023

La ciutadania identifica les principals problemàtiques de mobilitat del municipi i fa propostes per poder elaborar el PMUS

Aquest dimarts, 31 de gener, s'ha dut a terme el taller sobre mobilitat sostenible, una sessió oberta a tothom que s'emmarca dins del procés que s'està fent per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de les Franqueses, el PMUS. Un pla que ha de servir de guia per revisar i actualitzar les estratègies de mobilitat sostenible i adequar-les al que marca el pla director sobre aquesta matèria.

L'Ajuntament vol comptar amb l'opinió i amb les aportacions de la ciutadania, beneficiària en darrera instància del nou model de mobilitat i dels efectes d'un espai públic més sostenible i amable. Per això, aquests dies s'han fet enquestes als mercats de Bellavista i Corró d'Avall. Una enquesta que també podeu respondre telemàticament aquí.

L'objectiu és transformar l'ús de l'espai públic potenciant models de mobilitat amb menys impacte ambiental que l'actual. Per tant, les bicicletes, els patinets, els vianants i el transport públic han de guanyar protagonisme davant el cotxe. D'aquesta manera, a més a més d'aconseguir una mobilitat més sostenible, també s'avança en la recuperació de la complexitat i de la vitalitat dels carrers com a espais de joc, de trobada i de passeig.

Arxivat a: Ajuntament
Taller sobre mobilitat sostenible
Taller sobre mobilitat sostenible
Taller sobre mobilitat sostenible
Taller sobre mobilitat sostenible
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)