Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alcalde, Francesc Colomé, comparteix un matí amb el professorat i amb l'alumnat de l'Institut el Til·ler

20/01/2023

La ronda al centres educatiu finalitzarà amb la visita a dues de les escoles d'Educació Infantil i Primària

L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, continua la seva ronda pels centres educatius de les Franqueses. Aquesta setmana ha visita l'Institut el Til·ler i ha pogut conversar tant amb l'equip directiu, com amb el professorat i amb l'alumnat.
Tant l'alcalde com la direcció del centre han destacat la bona sintonia i la col·laboració entre l'institut i l'Ajuntament.

La directora Valle Portero ha manifestat l'interès del centre, en un futur, de poder impartir un cicle formatiu tecnològic, ja que, en els darrers anys, s'ha detectat un gran interès en aquest itinerari entre l'alumnat d'Educació Secundària del centre i, a més a més, així s'ampliaria l'oferta formativa postobligatòria al municipi que, fins ara, només compta amb l'oferta de l'Institut Lauro pel que fa a cicles. Portero ha definit el centre educatiu com a jove i amb gran capacitat d'adaptació. Durant la conversa amb la directora també s'ha tractat el tema dels robatoris que s'han produit a les instal·lacions i del suport rebut per la Policia Local.

Durant la conversa amb l'alumnat, l'alcalde ha volgut saber què proposen per millorar el municipi i els ha explicat el projecte d'unió de tots els equipaments de les Franqueses amb una xarxa pedalable.

Colomé ja ha visitat els dos instituts i tres de les escoles d'Educació Infantil i Primària. Durant els propers dies finalitzarà les visites amb les dues escoles que falten.

Arxivat a: Ajuntament
Visita de l'alcalde a l'institut el Til·ler 01
Visita de l'alcalde a l'institut el Til·ler 02
Visita de l'alcalde a l'institut el Til·ler 03
Visita de l'alcalde a l'institut el Til·ler 04
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)