Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses obre la licitació per recuperar els serveis bancaris a Bellavista

18/01/2023

El termini per presentar candidatures a la licitació és el 8 de febrer

Des de que van tancar la darrera entitat bancària a la zona de Bellavista, deixant aquest nucli sense serveis bancaris, l'Ajuntament ha estat treballant per tenir, com a mínim, un caixer automàtic que cobreixi la zona amb més de 9.000 habitants.

Després de converses amb diverses entitats bancàries, de parlar amb altres administracions com la Diputació de Barcelona i, fins i tot, l'entrada d'una moció al Congrés dels Diputats aprovada pel ple municipal, finalment, s'inicia el procés per poder instal·lar un caixer al Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista.

La Junta de Govern Local de les Franqueses del 12 de febrer ha aprovat iniciar els tràmits de la licitació. El termini de presentació de la documentació si es vol optar a donar el servei és el 8 de febrer. En aquest enllaç hi trobareu el tràmit i la documentació. L'objectiu és comptar amb serveis bancaris a Bellavista amb les mateixes condicions que la resta de caixers en funcionament les 24 h. Facilitant, així, l'accés al veïnat i, sobretot, a la gent gran que, de moment, s'ha de traslladar a Granollers o a Corró d'Avall per fer operacions.

L'Ajuntament ja va començar a fer gestions abans del tancament definitiu de l'última entitat bancària, BBVA, de Bellavista demanant, primer, que no es tanqués l'oficina o que, com a mínim, es mantingués el caixer. BBVA però van tancar l'oficina i per facilitar l'accés als serveis bancaris, sobretot de la gent gran, es van realitzar sessions formatives sobre el funcionament del caixer i de l'aplicació d'aquesta entitat bancària.

Tanmateix, des de l'Ajuntament sempre s'ha apostat per retornar aquest servei a Bellavista cedint un espai en un equipament municipal, el Casal d'Avis i Centre Social, i facilitant les condicions a d'instal·lació a les empreses que optin a donar el servei.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
L'Ajuntament ha reservat un espai al Centre Social i Casal d'Avis de Bellavista pel futur caixer automàtic
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)