Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

ATENCIÓ CANVI DE DATA. Obert el termini per presentar candidatura als premis "esportista destacat/da" de la Nit de l'Esport 2023

03/01/2023

Els guardons s'entregaran durant la gala del 24 de febrer

El pròxim 24 de febrer a partir de les 20.30 h torna a les Franqueses la Nit de l'Esport! L'Hotel Ciutat Granollers tornarà a acollir la festa del món de l'esport on es reconeixeran l'esforç i els mèrits més destacats durant la temporada 2021/2022. Per fer-ho s'obre una nova convocatòria per presentar candidatures individuals per rebre homenatge per les fites esportives aconseguides durant aquesta temporada. Aquelles persones que ho considerin poden optar a ser reconegudes per les seves gestes en el món esportiu.

Caldrà presentar la llicència esportiva i el currículum amb els mèrits aconseguits durant la temporada 2021/2022, enviant un email a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del dia 23 de gener. Els mèrits seran valorats per un jurat professional del món de l’esport. El Patronat Municipal d’Esports notificarà la idoneïtat de la candidatura a la persona interessada.

Arxivat a: Esports
Nit de l'Esport 2023 capçalera
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)