Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Novetats en l'arribada dels Reis d'Orient a Corró d'Avall i a Bellavista

03/01/2023

S'amplia el perímetre de seguretat en les zones d'aterratge de l'helicòpter

Aquest dijous, 5 de gener, tornen el Reis d'Orient carregats de regals. Com sempre, visitaran Bellavista, Corró d'Avall i Llerona i un any més, a Bellavista i a Corró d'Avall ho faran en helicòpter. Enguany, s'ha ampliat la distància entre el públic i el punt d'aterratge de l'helicòpter per tal d'ajustar el perímetre al Pla de Seguretat de Vol. Per això, enguany hi ha modificacions en l'espai on es podran situar les famílies. En els plànols adjunts podreu veure el dibuix i, a continuació, detallem els punts destinats al públic:

Corró d'Avall

L'ampliació del perímetre de seguretat a la plaça Joan Sanpera suposa que les tanques que delimiten l'espai per al públic resseguiran la zona de vorera i no se situaran, en cap cas, a l'interior de la plaça com fins ara. L'espai destinat a les famílies és la vorera i la calçada del carrer del Molí (zona del pont), la vorera i la calçada de la carretera de Ribes al seu pas per darrere de l'Ajuntament i la meitat est del carrer dels Cingles de Bertí. El públic, en cap cas, es podrà situar dins la plaça, al carrer de Sant Isidre i a la part del carrer dels Cingles de Bertí senyalitzada. 

Bellavista

El públic se situarà a la part més alta del parc del Mirador, a la zona del carrer de la Torre Pinós. En cap cap es podrà sortir del perímetre senyalitzat. Durant l'aterratge es tallarà la circulació al carrer de la Torre Pinós.

Altres restriccions durant les cavalcades:

CAVALCADA DE REIS A CORRÓ D'AVALL

A les 17 h, tindrà lloc a la plaça de Joan Sanpera (situada darrere de l'Ajuntament) la recepció de Ses Majestats Reis Mags d'Orient. Un cop arribin, ses Majestats faran una volta en cotxes clàssics al pg. del Primer d'Octubre que finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament.

A les 18.15 h s'iniciarà la cavalcada pels carrers de Corró d'Avall, per aquest motiu detallem les restriccions i recomanacions per poder moure's per la zona afectada.  

El recorregut serà el següent: pl. de l’Ajuntament, pg. del Primer d’Octubre, lateral dret, ctra. Ribes fins a l’encreuament de c. de l’Alba , c. de l’Alba fins a plaça de l’Espolsada.

 

Es prohibeix estacionar als següents carrers: 

 • Ctra. Ribes, darrere de l’Ajuntament. 
 • Aparcament de l’Ajuntament. 
 • Ctra. de Ribes, zona del passeig lateral direcció Granollers. 
 • Ctra. de Ribes, des de final del passeig del Primer d’Octubre fins a c. de l’Alba, ambdós laterals. 
 • C. de l’Alba, des de ctra. de Ribes fins a c. de Céllecs. 

Temporalment, es restringirà la circulació a la ctra. de Ribes des de l’encreuament de c. de l’Alba fins a la rotonda de l'Ajuntament, en ambdós sentits de circulació. 

Durant la celebració de la cavalcada l’autobús urbà, així com les línies interurbanes, es traslladen a les parades excepcionals situades al carrer de Tagamanent.

Es recomana fer ús de rutes alternatives com Riera-Céllecs-Tagamanent i Puiggraciós en ambdós sentits (Garriga-Granollers). Una altra opció és fer ús de les vies perifèriques dels polígons industrials (Llerona i Congost). 

CAVALCADA DE REIS DE BELLAVISTA 

A les 16.30 h, tindrà lloc al parc del Mirador  la recepció de Ses Majestats Reis Mags d'Orient.  A les 16.45 h, s'iniciarà la cavalcada pels carrers de Bellavista, per aquest motiu,  detallem les restriccions i recomanacions per poder moure's per la zona afectada. 

El recorregut serà el següent : c. de Torre Pinós, c. de la Ronda, pg. d’Andalusia, c. de la Travessia, pl. de Catalunya, c. de  Provença (direcció contrària a l’habitual), pl. d’Espanya, c. de Girona, c. d’Orient, pg. d’Andalusia i final de la cavalcada pl. Major de Bellavista. 

Es restringirà l'estacionament als següents carrers:

 • C. de la Torre Pinós (zona senyalitzada). 
 • C. de Maria Elena Maseras davant centre Cultural de Bellavista.
 • P. d’Andalusia, lateral dret. 
 • C. de la Travessia, lateral esquerre. 
 • Pl. de Catalunya (des de Travessia fins a c. de Provença). 
 • C. de Provença, des de pl. de Catalunya fins a pl. d’Espanya.  
 • C. de Girona, des de pl. d’Espanya fins a c. de Ponent lateral esquerre. 
 • C. de Girona, des de c. de Ponent fins a c. d’Orient lateral dret. 
 • C. de Navarra, prohibit estacionar davant del Centre Cultural en ambdós laterals. 

Es restringirà la circulació temporalment als carrers afectats pel recorregut de la cavalcada.  Es recomana fer ús de vies alternatives per accedir als diferents punts de Bellavista. (ex. accés zona de la Ronda per accedir a la part alta de Bellavista). 

Durant  la celebració de la cavalcada es veurà afectada la circulació de l’autobús urbà. Tot i això, es respectaran les parades  habituals. 

CAVALCADA DE REIS LLERONA

 A les 18.30  h, tindrà lloc a Llerona la celebració de la cavalcada de Ses Majestats Reis Mags d'Orient. Per aquest motiu es produiran restriccions de trànsit als carrers per on passarà la cavalcada i que a continuació detallem.

 Recorregut:  c. de Catalunya encreuament amb el camí Vell de Corró d’Avall a Llerona, c. de Catalunya fins a la rotonda de la Bv 5151, continuació  per la N 152z sentit la Garriga, entrada a la urbanització de Can Baldic, passada pels carrers Dr. Trias de Bes i Josep Maria Boixareu i Ginesta, N152z direcció a Llerona fins a la rotonda del carro, Bv 5151 direcció rotonda de la Via d’Europa, Via d’Europa fins el camí de Can Toni  i Can Toni fins el Consell del Poble de Llerona on finalitza la cavalcada.

 Temporalment es veurà afectada la circulació dels següent carres:

 • C. de Catalunya
 • N 152z
 • Bv 5151
 • Via d’Europa
 • Camí de Can Toni

Es recomana fer ús de la Via Europa per evitar entrar al centre de Llerona

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon, 938 467 575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

 

 

 

Arxivat a: Cultura
Plànol de situació del públic al parc del Mirador
Plànol de situació del públic a la plaça Joan Sanpera
Plànol del recorregut de la cavalcada a Bellavista
Plànol del recorregut de la cavalcada a Corró d'Avall
Cavalcada a Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)