Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'índex de satisfacció de la ciutadania del municipi arriba al 90%

03/01/2023

Les dades extretes del Dibaròmetre tenen com a objectiu recollir opinions per tal de millorar i incidir en aquells aspectes menys valorats i mantenir aquells que ja tenen bona nota

Les Franqueses aprova amb nota la majoria d'aspectes que s'han valorat en el Dibaròmetre d'enguany, una enquesta que la Diputació de Barcelona ha realitzat a tots els municipis de la província amb l'objectiu de conèixer el grau de satisfacció de la ciutadania amb els serveis que ofereix el seu ajuntament i amb l'estat i els recursos del municipi. Les Franqueses se situa en positiu en la majoria de categories respecte a la mitjana de la província i aprova en gairebé tots els aspectes:

Satisfacció de viure al municipi

  • El 90% de la mostra enquestada està molt satisfeta vivint a les Franqueses davant el 83% de ciutadans de la província de Barcelona que consideren el mateix dels seus municipis.

Compromís amb el canvi climàtic

  • El 64% dels veïns i de les veïnes de les Franqueses opinen que el municipi està molt compromès amb el canvi climàtic i que, per tant, s'estan fent bones polítiques mediambientals. Aquest resultat està 10 punts per sobre del total de la província.

Foment de la participació ciutadana

  • El 57% de la ciutadania del municipi considera que la gestió de polítiques de participació ciutadana és molt bona, davant el 47% de la mitjana provincial.

Transparència de l'Ajuntament

  • El 47% de la població considera que el nivell de transparència de l'Ajuntament és bo. Tot i ser l'aspecte on el percentatge és el més baix pel que fa a les valoracions positives, les Franqueses se situa per davant de l'opinió mitjana a tota la província que és d'un 42%.

Gestió de l'Ajuntament

  • La gestió municipal l'aproven un 90% de les persones enquestades que puntuen aquesta aspecte amb més d'un 5. La mitjana dels municipis de Barcelona aprovats en aquesta qüestió només arriba al 78%.

També s'enumeren els 5 problemes que la ciutadania considera més greus a les Franqueses: seguretat ciutadana, neteja, incivisme, gestió política i immigració. Tanmateix, el grau d'insatisfacció és baix, amb percentatges que no superen en cap cas el 15% i tots els valors són inferiors a la mitjana de la província.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)