Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alcalde, Francesc Colomé, demana intensificar els treballs de recerca del veí desaparegut a Salamanca

02/01/2023

José Antonio Martínez ha desaparegut mentre practicava muntanyisme a la Sierra de Bejar y Candelario

Davant la notícia de la desaparició aquest cap de setmana del veí de les Franqueses José Antonio Martínez López mentre practicava muntanyisme a la Sierra de Béjar y Candelario (Salamanca), l'alcalde, Francesc Colomé, s'ha posat en contacte amb la família per realitzar totes les gestions que siguin possibles per a què s'intensifiqui la recerca i el nombre d'efectius que hi participen. 

Després d’aquestes primeres converses amb la família i persones properes del veí desaparegut, l’alcalde ha iniciat gestions amb representants dels governs català i estatal. Durant el matí, Francesc Colomé ha parlat amb el Delegat del Govern català a Barcelona, Joan Borràs, que s’ha compromès a contactar amb la Direcció General d’Interior de Catalunya per abordar el cas. Pel que fa al govern estatal, l’alcalde ha pogut contactar amb la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, i el Subdelegat del Govern, Carlos Prieto, que li han comunicat que han parlat amb els seus homòlegs a Salamanca per intensificar la recerca i destinar els efectius especials necessaris per trobar aquest veí de les Franqueses. 

Arxivat a: Ajuntament
Cartell desaparició veí de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 10:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)