Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Presentació dels equips de bàsquet i d'handbol de la temporada 2022-2023

19/12/2022

Els dos clubs i el Patronat Municipal d'Esports organitzen dues jornades al Pavelló Poliesportiu Municipal

Aquest mes de desembre ha estat el moment de presentar els equips d'handbol i de bàsquet que lluitaran per portar el nom de les Franqueses al més alt de les categories en les que hi participen. En dos caps de setmana s'han presentat els equips del Patronat Municipal d'Esports de les dues disciplines esportives i els de les entitats que lideren aquests esports al municipi, el Club Bàsquet les Franqueses i el Club Handbol les Franqueses.

El Club Handbol les Franqueses afronta la temporada 2022-2023 amb equips femenins i masculins en totes les categories: des de l'escola d'handbol, passant per prebenjamí fins a sènior en competició i amb la particularitat de comptar amb un equip per a persones amb diversitat funcional, l'APADIS. Aquí podeu visitar la galeria d'images de la presentació de l'handbol.

El Club Bàsquet les Franqueses compta amb equips femenins i masculins des de preminis a 2a categoria masculina i 3a categoria femenina. Aquí podeu visitar la galeria d'imatges de la presentació del bàsquet.

La gestió dels equips de les dues disciplines està compartida amb el Patronat Municipal d'Esports.

Arxivat a: Esports
Presentació dels equips 2022-2023 d'handbol
Presentació dels equips 2022-2023 de bàsquet
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)