Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Rehabilitació de les façanes i dels porxos del pati sud de l'Ajuntament

15/12/2022

El pressupost de l'obra és de 306.482,96 euros

Durant aquesta tardor s'estan duent a terme les obres de rehabilitació de les façanes i dels porxos del pati sud de l'Ajuntament. Ja fa un temps que es van finalitzar les feines al pati nord i ara, amb la voluntat de conservar l'edifici modernista en les millors condicions s'està intervenint a l'extrem sud. El pressupost de l'obra, que compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, és de 306.482,96 euros i la previsió és finalitzar abans d'acabar l'any. Entre altres, s'estan realitzant feines de neteja i de consolidació dels revestiments i dels tancaments d'obra vista; de reposició d'estucs i d'enrajolats que no s'han pogut conservar; de restauració de fusteria de portes i de finestres; reforçant l'estructura de bigues del porxo; impermeabilitzant la coberta dels porxos i, també s'està refent la vorera perimetral del pati.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Detall del pati abans de la restauració 01
Detall del pati abans de la restauració 02
Imatge virtual del resultat de la restauració de la façana
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)