Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’alcalde, Francesc Colomé, inicia un cicle de visites als centres educatius de les Franqueses

17/11/2022

Unes trobades que tenen com a objectiu conèixer de primera mà els projectes i les necessitats actuals d’escoles i instituts

Les Franqueses del Vallès compta amb una gran xarxa de centres educatius amb cinc escoles i dos instituts. Després d’uns cursos marcats per les dificultats que va generar la pandèmia, aquest és el primer curs que es desenvolupa amb total normalitat i un moment per fer balanços. És en aquest sentit que l’alcalde, Francesc Colomé, ha començat aquesta setmana un cicle de visites als centres educatius del municipi amb l’objectiu de conèixer de primera mà els projectes que hi desenvolupen i les necessitats actuals.

Tot i que escoles i instituts depenen directament de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de les Franqueses també hi juga un paper fonamental per aportar benestar a l’equip docent i l’alumnat, i així garantir un bon servei als infants i els joves del municipi. La qualitat en l’àmbit educatiu a les Franqueses queda palesa mitjançant la participació a programes com l’ERASMUS+, que ha suposat diversos guardons que destaquen pràctiques d’excel·lència educativa i reconeixen la feina d’equips docents i centres educatius europeus.

La implicació en el programa ERASMUS+, tot i que de manera diferent, és un dels trets en comú de les dues escoles que ha visitat l’alcalde aquesta setmana: Joan Sanpera i Torras i Colors. En el cas de l’escola Joan Sanpera l’alumnat ha aprofitat la visita per lliurar a Colomé una carta amb unes peticions acordades al Consell d’Infants amb els delegats i les delegades de totes les aules de primària. En concret, demanen un servei de neteja extraordinària a l’escola tots els dilluns i engegar alguna campanya perquè la gent respecti els patis de l’escola. A l’escola Colors, l’alcalde ha pogut conèixer els tallers internivells que han estat tot un èxit.

Durant les visites, alcalde i alumnes han pogut intercanviar informació, opinions, dubtes,... i amb l’equip directiu han fet valoració sobre els serveis de l’Ajuntament que treballen directament amb les escoles. D’aquestes trobades han sorgit propostes que seran valorades i tingudes en compte per millorar els centres educatius del municipi. A llarg dels propers dies, Francesc Colomé visitarà la resta de centres de primària i els instituts de les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament
Visita alcalde, Franqueses Colomé, a les escoles
Visita alcalde, Franqueses Colomé, a les escoles
Visita alcalde, Franqueses Colomé, a les escoles
Visita alcalde, Franqueses Colomé, a les escoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)