Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Federació Catalana de Ciclisme homologa l'Escola Municipal de Ciclisme

16/11/2022

L'escola assoleix els estàndards de la federació quan encara no fa dos anys de l'inici de les seves activitats

L'Escola Municipal de Ciclisme de les Franqueses ha estat homologada per la federació catalana. Això vol dir que, en menys de dos anys de vida, aquesta instal·lació esportiva coordinada per l'Ajuntament i la Unió Ciclista les Franqueses, ha aconseguit els estàndards de qualitat per poder entrar en el llistat oficial d'escoles de ciclisme.

Els criteris de valoració que utilitza la federació se centren en la seguretat de les instal·lacions, el nombre de tècnics titulats, que l'alumnat estigui federat, les activitats de l'escola i la capacitat d'organització de competicions. Segons aquests criteri, l'Escola Municipal de Ciclisme de les Franqueses se situa com a la més valorada per a la seva homologació com a escola.

L'objectiu ara, és consolidar aquesta categoria d'homologació i aspirar a assolir en un futur la categoria d'Escola Oficial i la Hors Categorie.

L'Escola Municipal de Ciclisme està situada al Pla de Llerona entre els carrers d'Alemanya, d'Holanda i de Suècia i ofereix activitats per a infants i joves d'entre 4 i 16 anys. Si hi voleu contactar, ho podeu fer a través del Patronat Municipal d'Esports al 938 467 083.

Arxivat a: Esports
Homologació de l'Escola Municipal de Ciclisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)