Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La pràctica de l'esport a la natura centra la jornada de la Biblioteca de l'Esport

15/11/2022

L'alumnat dels cicles formatius d'esport en el medi natural de l'Institut Lauro han participat de les sessions

El projecte "Biblioteca de l'Esport. Recurs per a l'educació", liderat des de la Biblioteca Municipal de Bellavista, compta cada temporada amb una jornada de reflexió i de divulgació de les diferents vessants educatives de l'àmbit esportiu. Enguany, la jornada s'ha desenvolupat en dos dies i el tema central ha estat "Educant en la natura. La pràctica de l'esport en el medi natural.

Durant les dues sessions diversos especialistes han parlat davant un auditori format en bona part per l'alumnat dels cicles formatius de l'Institut Lauro, especialitzats en esport i natura, però també s'ha obert al públic en general.

La primera sessió ha comptat amb la participació del doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació i catedràtic del departament d'Educació Física de l'INEFC, Domingo Blázquez Sánchez. Blázquez ha parlat de com treballar l'esport com a oportunitat educativa. En la segona sessió Eduard Inglés Yuba, doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i director de l'INEFC, ha abordat el tema de l'esport en el medi natural, del tipus de pràctiques i del coneixement dels espais naturals a través de l'esport i Elisabet Ros Garriga, tècnica d'Ús Públic i Educació Ambiental de l'oficina tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, ha parlat sobre de la gestió i de la cura dels espais naturals, de com afecten i impacten les pràctiques esportives en els ecosistemes.

"Biblioteca de l'esport. Recurs per a l'educació" és un projecte transversal de l'Ajuntament de les Franqueses en el qual estan implicades les àrees d'Educació, de Cultura i d'Esports. A més a més, de les jornades anuals que s'hi realitzen, la Biblioteca Municipal de Bellavista compta amb un fons especialitzat consultable en esports i educació.

Arxivat a: Cultura, Educació, Esports
Biblioteca de l'esport 2022 01
Biblioteca de l'esport 2022 02
Biblioteca de l'esport 2022 03
Biblioteca de l'esport 2022 04
Biblioteca de l'esport 2022 05
Biblioteca de l'esport 2022 06
Biblioteca de l'esport 2022 07
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 13:18h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)