Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tornen les jornades temàtiques de la Biblioteca de l'Esport

03/11/2022

Els dies 8 i 15 de novembre es realitzaran diverses xerrades sobre educar en la natura a través de l'esport

La Biblioteca Municipal de Bellavista, especialitzada en esport i educació, organitza un any més la jornada temàtica del projecte "Biblioteca de l'esport. Recurs per a l'educació". Enguany, la jornada porta per títol "Educant en la natura. La pràctica de l'esport en el medi natural" i es desenvoluparà en dues jornades, els dies 8 i 15 de novembre, al Centre Cultural de Bellavista.

El dia 8 de novembre, Domingo Blázquez Sánchez, doctor en Filosofia i en Ciències de l'Educació i catedràtic del departament d'Educació Física de l'INEFC, parlarà d'educació i esport, de treballar l'esport com a una oportunitat educativa. Serà a les 10 h.

El dia 15 de novembre, hi haurà dues conferències. Eduard Inglés Yuba, doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i director de l'INEFC, aboradarà el tema de l'esport en el medi natural, del tipus de pràctiques i del coneixement dels espais naturals a través de l'esport. Elisabet Ros Garriga, tècnica d'Ús Públic i Educació Ambiental de l'oficina tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, parlarà de la gestió i de la cura dels espais naturals, de com afecten i impacten les pràctiques esportives en els ecosistemes. Les xerrades començaran a les 10 h.

Per participar cal inscripció a la Biblioteca Municipal de Bellavista, al 938 404 388 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació
Biblioteca de l'esport 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)