Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Proposta per traslladar l’habitatge plurifamiliar del Sector C de Corró d’Amunt a Corró d’Avall

02/11/2022

L’alcalde, Francesc Colomé, s’ha reunit amb els propietaris dels terrenys per oferir-los una proposta alternativa

L’alcalde, Francesc Colomé, s’ha reunit amb els propietaris del Sector C per oferir-los una alternativa i traslladar l’habitatge que podria generar més impacte a Corró d’Amunt cap a la zona del carrer Martí i Pol de Corró d’Avall. En concret, Colomé proposa fer una permuta amb les dues parcel·les projectades a Corró d’Amunt que inclouen 14 habitatges en dos edificis plurifamiliars en règim de protecció, 2 habitatges de promoció lliure i locals.La idea és que la construcció d’aquesta promoció es traslladi a Corró d’Avall on actualment ja hi ha edificacions. D’aquesta manera, s’eliminaria la construcció d’un tipus d’edificació que podria desvirtuar aquesta zona de les Franqueses i s’ampliaria la zona d’equipaments i zona verda en aquest punt de Corró d’Amunt. L’objectiu d’aquest canvi també és promoure habitatge en una de les zones on hi ha més demanada, a Corró d’Avall.

Els propietaris impulsors del Sector C han rebut positivament la proposta, tot i que l’han d’acabar d’estudiar. Es dona el cas que la parcel·la del carrer Martí i Pol està cedida a la Generalitat per fer-hi habitatges de protecció oficial, per tant l’Ajuntament iniciarà els tràmits per recuperar-la i poder fer aquest canvi que també suposarà una modificació del Pla General i del Pla Parcial per reordenar el Sector C.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Zona del carrer Martí i Pol on es podrien ubicar aquests pisos
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)