Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Acords del ple extraordinari i urgent del mes d'octubre

27/10/2022

Celebrat el 27 d'octubre de 2022 a les 18.30 h a Can Ribas

1. Proposta de ratificació de la convocatòria de la sessió.
ACORD:
Únic.- Ratificar la convocatòria de la sessió extraordinària urgent del Ple de la Corporació del dia 27 d’octubre de 2022, per debatre i sotmetre a votació l’expedient d’aprovació del Compte General de l’exercici 2020 de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i del Patronat Municipal d’Esports, en compliment de l'article 212 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i, en compliment dels mandats de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, i altra normativa concordant.

VOTS A FAVOR: JxLF / PSC-CP
VOTS EN CONTRA:  Regidora no adscrita
ABSTENCIONS: IEC-AM / SAL-CUP-AMUNT / CS

2. Proposta d’aprovació del Compte General de la Corporació corresponent a l’exercici 2020.
ACORDS
PRIMER.- Aprovar el Compte General de l'Exercici 2020, comprès pel Compte General del propi Ajuntament i dels seus patronats Municipals tenint en compte les esmenes, correccions i al·legacions aprovades per la Comissió Especial de Comptes.
SEGON.- Remetre el Compte General aprovat juntament amb tota la documentació que la integra a la fiscalització de la Sindicatura de Comptes, tal com s'estableix en l'article 212.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i, en compliment dels mandats de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, i altra normativa concordant, al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

VOTS A FAVOR: JxLF / PSC-CP
VOTS EN CONTRA: IEC-AM / SAL-CUP-AMUNT / Regidora no adscrita
ABSTENCIONS: CS

Arxivat a: Ajuntament
Ple extraordinari octubre
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)