Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 27 d'octubre, ple municipal ordinari

25/10/2022

La sessió començarà a les 19 hores a la sala d'actes de Can Ribas - Centre de Recursos Agraris

Aquest dijous, 27 d'octubre, se celebrarà el ple municipal ordinari. La sessió començarà a les 19 hores, a la sala d'actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El ple es pot seguir presencialment a la mateixa sala o a través del canal You Tube de l'Ajuntament de les Franqueses

L'ordre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2022-2287 a 2022-2571 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 31 de setembre de 2022.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2022/29 a JGL/2022/32 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 1 i 31 de setembre de 2022.

4. Donar compte de l'acord adoptat per la Junta de Govern Local en sessió del dia 22 de setembre de 2022 en què s'aprova modificar el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per a la millora de l’accessibilitat en l’interior dels habitatges.

B) Part resolutiva

5. Proposta de ratificació del nomenament de nou vocal com a membre integrant del Consell de Poble de Corró d’Amunt.

6. Proposta d’aprovació de l’elecció del càrrec de Jutge/essa de Pau substitut/a de les Franqueses del Vallès.

7. Proposta d'aprovació de l'expedient de contractació de l'alienació de set parcel·les situades en l'àmbit del Pla Parcial del Sector N de les Franqueses del Vallès, mitjançant concurs, procediment obert i tramitació ordinària.

8. Proposta d’aprovació provisional de l’acord de modificació de l’ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari relatiu al servei municipal de proveïment, subministrament i distribució d’aigua per a l’exercici 2023.

9. Proposta d’aprovació provisional de l’acord de modificació de les Ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’exercici 2023.

10. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 d'octubre de 2022, perquè es garanteixi el dret a la interrupció voluntària de l'embaràs (IVE) al sistema sanitari públic.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

 

Arxivat a: Ajuntament
Cartela genèrica del ple municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)