Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Recepció al CF Bellavista-Milan i a Brooklyn Dance Studio pels seus mèrits

24/10/2022

L'Ajuntament homenatja l'equip Benjamí A de club de futbol i a 4 grups de l'escola de dansa

L'Ajuntament de les Franqueses ha rebut aquesta tarda a la sala de plens a diversos futbolistes del CF Bellavista-Milan i a 4 grups de ballarins de Brooklyn Dance Studio. La recepció ha volgut homenatjar a aquests esportistes pels mèrits aconseguits durant l'any passat. La rebuda ha estat per part de l'alcalde, Francesc Colomé, i de la regidora d'Esports, Montse Vila, que han estat acompanyats pel portaveu del PSC i 1r tinent d'Alcaldia, José Antonio Aguilera, i pel portaveu de Ciutadans, Amador Doncel.

Els primers en pujar per rebre les medalles i signar el llibre d'honor dels esportistes han estat els jugadors de l'equip Benjamí A del CF Bellavista-Milan. Aquest equip ha aconseguit per primera vegada en la història del club ascendir a 1a divisió. Durant la recepció s'ha recordat que el mateix equip ja ha estat rebut diverses vegades pels èxits aconseguits i que la seva progressió fins a aquesta categoria ha estat inevitable.

Brooklyn Dance Studio ha estat rebuda per primera vegada. En total s'ha reconegut a 4 grups d'alumnes:

  • Grup Little Brook, de categoria Infantil A, per les primeres posicions en el Campionat d'Espanya-Urban Display, en el Campionat de Catalunya-The Show Box, en el Campionat de Catalunya-DNCE i en el Campionat de Catalunya-Urbance
  • Grup Liberty's (categoria miniparelles):per la 1a posició al Campionat d'Espanya-Urban Display, al Campionat de Catalunya-The Show Box, al Campionat de Catalunya- DNCE i al Campionat de Catalunya-Urbance.
  • Grup Glamm Brook (categoria baby): per la 1a posició al Campionat d'Espanya-Urban Display, al Campionat de Catalunya-The Show Box i al Campionat de Catalunya-DNCE i per la 2a posició al Campionat de Catalunya-Urbance
  • Grup Central Park (categoria Premium) per la 1a posició al Campionat de Catalunya-The Show Box i la 2a posició al Campionat de Catalunya-DNCE
Arxivat a: Esports
Recepció esportiva al CF Bellavista-Milan i al Brooklyn Dance Studio
Benjamí A CF Bellavista Milan
Little Brook (Brooklyn)
Liberty's (Brooklyn)
Glamm Brook (Brooklyn)
Central Park (Brooklyn)
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/05/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)