Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Clou la Setmana Europea de la Lactància Materna amb un acte d’alletament popular a la plaça de l’Espolsada

17/10/2022

Les Franqueses dona visibilitat a la lactància materna amb l’exposició fotogràfica “El teu espai també és el meu espai”

Coincidint amb la Setmana Europea de la Lactància Materna, les Franqueses, de la mà de l’Associació Espai Nadó – Espai Infant, ha donat visibilitat a aquesta pràctica reivindicant-la a l’espai públic amb l’exposició fotogràfica,d'Esther Berruezo Sáez, “El teu espai també és el meu espai”, que ha retratat unes 120 imatges de dones alletant els seus fills i filles en diversos espais del municipi i que es pot veure, fins al 31 d’octubre, en cinc equipaments municipals; Ajuntament, Espai Can Prat, Centre Cultural de Bellavista, Complex Esportiu Municipal i Escola Municipal de Música, així com en els dos Centres d’Atenció Primària (CAP) de les Franqueses.

A banda, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), juntament amb Les Magranes, ha organitzat un taller amb el títol "Maternitats i sexualitats”. L'activitat ha tractat sobre el que suposa la maternitat en la sexualitat de la dona, ja que esdevenen canvis físics, emocionals, psicològics i hormonals que deixen una empremta que modifica amb escreix l'autopercepció i vivència del plaer.

L’acte d’alletament popular ha tancat el cicle d’accions organitzades per a sensibilitzar i promoure la lactància materna. La plaça de l’Espolsada ha estat l’escenari de reivindicacions del foment d’un acte tan natural com és alletar. Durant la trobada hi ha intervingut la llevadora Laia Casadevall i la Maria Berruezo, cofundadora de Lactapp, una app de suport a la lactància materna. L'associació ENEI també ha llegit un manifest.

Podeu visitar la galeria d'imatges aquí.

Arxivat a: Ajuntament
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Setmana Europea de la Lactància Materna a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)