Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Concurs de microrelats contra la violència masclista Stop Violència

13/10/2022

Es poden presentar per correu electrònic i sota pseudònim fins al 14 de novembre

L'Ajuntament i l'Associació Mirall. Feminisme d’Acció Social organitzen la 2a edició del concurs de microrelats Stop Violència, en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Un any més, les Franqueses fa palès que els drets de les dones són drets humans i que el fet de vulnerar-los, més enllà de la irracionalitat, la injustícia i la crueltat, significa una manca de reconeixement de l’autoritat i de la llibertat de les dones. Com a novetat, aquesta edició és oberta a totes aquelles persones majors de 14 anys i està destinada a fomentar la creació literària, la lectura i la cultura feminista. El tema principal dels microrelats és la violència masclista. Els microrelats han de tenir una extensió màxima de 200 paraules, sense comptar el títol, i es podran presentar en català i/o castellà. Hi haurà un premi especial pels microrelats dedicats a la violència obstètrica.

Els treballs s’han de presentar sota un pseudònim per garantir la neutralitat al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), fins al 14 de novembre. Els premis s’entregaran el 22 de novembre, a les 18 h, a l’Espai Can Prat. Les persones autores dels tres microrelats guanyadors rebran un lot de llibres feministes, amb perspectiva de gènere i per la igualtat valorat segons premi.

Arxivat a: Ajuntament
Concurs microrelats 2022 25 N
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)