Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Un dels mitjans que tenim per pensar en gran és l’esport”

05/10/2022

Gorchs Tennis Project, una iniciativa per posicionar el municipi dins de l’àmbit esportiu

El Club de Tennis els Gorchs ha presentat aquest dimecres al migdia el Gorchs Tennis Project, una iniciativa que vol posicionar tant l’entitat com el municipi com a referents dins d’aquest àmbit esportiu. El projecte es basa en set principis concrets: la competició; la projecció internacional; que es treballi en projectes inclusius; la intenció de generar aliances; impulsar l’esport femení; promocionar jugadors i jugadores; i la sostenibilitat. «Aquest és un projecte pensat per desenvolupar-lo a llarg termini, perquè duri molt de temps», ha explicat el president del Club de Tennis els Gorchs, Jaume Marquès.
De fet, el Club ha buscat diferents ambaixadors per desenvolupar el projecte com són els tennistes Albert Costa, Carla Suárez i José Coronado. «Es tracta d’un projecte obert a la societat. Volem generar un valor afegit més enllà de la competició», ha destacat Daniel Laga, coordinador del projecte. En aquest sentit, Laga ha explicat que es faran diverses activitats obertes, les primeres previstes són dues conferències que se centren en el tennis femení.

I és que aquesta presentació també ha servit per donar a conèixer una novetat important. El Complex Esportiu Municipal de les Franqueses serà la seu del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes del 10 al 13 de novembre. Un torneig que també portarà el nom d’Open Onat Foundation per la col·laboració amb aquesta entitat dedicada a potenciar l’esport inclusiu. Un altre dels tornejos inclòs en aquest projecte, i que es portarà a terme aquest mes, en concret del 24 al 30 d’octubre, és el XI Torneig Internacional Femení. En aquest cas, l’ITF 100.000 es disputarà a les instal·lacions del Club de Tennis els Gorchs.

Els i les tennistes presents com ara Albert Costa, José Coronado i Marta Pitach han destacat la implicació de les administracions en aquest torneig i, en concret, la de l’Ajuntament de les Franqueses que ha fet una aposta ferma col·laborant en el torneig femení durant anys i ara en aquest projecte més global i ambiciós. «Ara la gent coneix les Franqueses. Un dels mitjans que tenim per pensar en gran és l’esport. Aquests tornejos ens ajuden a col·locar el municipi en el mapa. I això ho podem fer conjuntament aquest una entitats. Sense el Club Tennis els Gorchs no ho podríem organitzar», ha explicat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé. La regidora d’Esports, Montse Vila, ha destacat la gran xarxa esportiva que hi ha al municipi amb més de 40 entitats esportives en actiu. Unes entitats que es dediquen a esports ben diferents. «L’esport ha d’estar a l’abast de tothom independentment de les seves capacitats», ha destacat Vila fent referència al Màster en Cadira de Rodes que es disputarà almenys durant tres anys a les Franqueses.

A l’acte també hi han assistit representats del món de tennis com ara Miquel Margets, responsable del seguiment esportiu de les Federacions Territorials de la Real Federación Española de Tennis; Míriam Roset, coordinadora de projectes d’esport inclusiu d’ONAT Foundation; Javier Soler, director esportiu de la Real Federación Española de Tennis; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; i Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Gorchs Tennis Projecte
Gorchs Tennis Projecte
Gorchs Tennis Projecte
Gorchs Tennis Projecte
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)