Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament rep una vintena d'alumnes alemanys d'intercanvi

05/10/2022

Joves estudiants de l'Institut El Til·ler i de l'institut Gesamtschule Ochsenhausen participen en el programa Erasmus+

L'alcalde Francesc Colomé, i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera han rebut aquest matí a l'Ajuntament de les Franqueses al voltant d'una quarantena d'alumnes de l'institut alemany Gesamtschule Ochsenhausen i de l'institut El Til·ler que fan intercanvi dins del programa Erasmus+. Aquest projecte educatiu permet l'intercanvi d'alumnes per conèixer no només la llengua sinó també altres cultures, històries, tradicions i polítiques públiques sobre temes concretes.

I és en aquest sentit que durant la recepció al consistori, l'alcalde ha explicat la història del monument de la plaça i de l'edifici, i un cop dins la sala de plens, ha donat a conèixer la història de Joan Sanpera i Torras, així com les polítiques actuals del municipi en matèria d’ajuts a la inclusió, els projectes esportius de renom que es duen a terme al municipi, etc.

L'alumnat alemany ha arribat aquest dilluns 4 d'octubre i compartirà hores lectives amb els i les alumnes de l’institut El Til·ler durant tota setmana, convivint amb famílies del municipi i realitzant activitats en els llocs més emblemàtics del territori. L'alumnat de l’institut El Til·ler va fer la seva estada a Alemanya durant la setmana del 21 al 28 de setembre.

Arxivat a: Educació
L'alcalde i el regidor d'Educació reben una quarantena d'alumnes de l'institut alemany Gesamtschule Ochsenhausen i de l'institut El Til·ler
L'alcalde i el regidor d'Educació reben una quarantena d'alumnes de l'institut alemany Gesamtschule Ochsenhausen i de l'institut El Til·ler
L'alcalde i el regidor d'Educació reben una quarantena d'alumnes de l'institut alemany Gesamtschule Ochsenhausen i de l'institut El Til·ler
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)