Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Joan Sanpera i Torras rep el guardó a l'ensenyament innovador de la Unió Europea

29/09/2022

La UE premia el projecte Take the E-train desenvolupat dins el programa Erasmus+

L'Escola Joan Sanpera i Torras ha rebut el premi European Innovate Teaching Award que distingeix els millors projectes desenvolupats dins el programa Erasmus +. El de l'escola de les Franqueses ha estat guardonat dins la categoria d'Educació Primària conjuntament amb 98 projectes més de tota europa. Aquests premis volen destacar les pràctiques d'excel·lència educativa  i reconìexer la feina dels equips docents i dels centres educatius europeus. 

El projecte premiat ha estat el Take the E-train, desenvolupat durant el període 2017-2019 i liderat per aquest centre educatiu de les Franqueses. Durant el projecte escoles de Polònia, d'Itàlia, de Lituània, Grècia i Eslovàquia van treballar conjuntament amb l'Associació Via Oberta sobre la mobilitat amb tren (podeu llegir més sobre el projecte en les notícies enllaçades que trobareu en aquesta informació i a https://taketheetrain.eu)

Els projectes europeus de l'Escola Joan Sanpera,  però, no finalitzen aquí. Enguany, l'escola ha rebut l'acreditació Erasmus+ que li permetrà desenvolupar una nova iniciativa, la "Ready for the future", que mobilitzarà alumnes i professorat per treballar i conèixer experiències d'implementació a escoles europees del model pedagògic conegut com a STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics). 

Arxivat a: Educació
Premi EITA Escola Joan Sanpera
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)