Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nova senyalització dels itineraris per a vianants propers al Congost

20/09/2022

El projecte està coordinat per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de les Franqueses i altres municipis propers

Qui hagi recorregut a peu durant els darrers dies la Via Europa o el Camí de Can Pep hauràs vist que s'ha renovat la retolació que, en els encreuaments, senyalitza la direcció cap a punts d'interès del municipi i la distància que hi ha. Es tracta d'una actuació que està realitzant la Diputació de Barcelona. L'origen del canvi de retolació és el "Projecte de Senyalització dels Eixos Comarcals del Vallès Oriental - Camí del Congost" en el què han treballa, a més a més de la Diputació, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de les Franqueses i altres municipis com la Garriga, Canovelles o Granollers.

L'objectiu del projecte és senyalitzar adequadament els itineraris de vianants per orientar les persones que els utilitzen habitualment per esport o per lleure i que puguin així conèixer les rutes cap a les zones d'interès del municipi. A les noves plaques es poden llegir el lloc on es troba el vianant en aquell moment i quins lloc o espais d'interès pot trobar en la direcció que indica i a quina distància.

Arxivat a: Ajuntament
Nova senyalització de la llera del Congost
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)