Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona clou 7 dies de festa major amb un programa ple d’activitats

12/09/2022

És la festa major més llarga de les Franqueses i ha comptat amb l’humorista Peyu i el seu monòleg “L’home orquestra”

Llerona reprèn l'activitat després de les vacances i ho ha fet amb un munt d’activitats culturals, lúdiques i esportives per a tots els públics. Set dies de gresca i diversió que han fet de la festa major més llarga de les Franqueses, una trobada ineludible per a grans i petits/es.

El partit de futbol a la fresca ha donat el tret de sortida al dens programa d’actes elaborat per Festes Laurona. La festa major, que s’ha allargat fins la Diada, ha gaudit de vespres dedicats al cinema, al pòquer i als sopars en companyia. “L’home orquestra” ha estat el monòleg paròdic del popular humorista Peyu, on ha fet un recull dels seus millors textos i els ha posat en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. Els infants han pogut gaudir de diversos espectacles, jocs de taula i activitats com la festa de l’escuma o el tir amb arc. El grup de teatre Toc-toc amb l’obra “Glups” ha omplert d’espectadors/es el Casal de Llerona amb aquesta obra còmica i musical.

Un altre dels actes destacats de cada any, el sopar de festa major, a aplegat nombrosos comensals sota l’envelat situat just al costat de les Antigues Escoles. Cap al final de l’àpat, just abans del ball amb l’orquestra Motherfucker, s’ha fet entrega de la placa al civisme, que entrega cada any el Consell del Poble de Llerona, a la Rosa Pruna, veïna de Llerona que presideix l’associació ASAJA des del 1999, que ha estat regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat i de Sanitat i Gent Gran a l’Ajuntament de les Franqueses, així com presidenta del Consell del Poble de Llerona, i que ha estat guardonada amb la medalla de l’Agricultura Catalana, la Medalla al treball President Macià i el premi a la igualtat d’oportunitats que atorga l’Institut Català de la Dona

Les havaneres amb el grup “La Vella Lola”, el rom cremat i els focs artificials han posat punt i final a la quarta festa major del municipi, que ha comptat amb una trentena d’activitats dins un programa divers i engrescador.  

Podeu veure totes les fotografies de la Festa Major de Llerona 2022 en aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Festa Major de Llerona 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)