Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa les obres d'ampliació de la zona de vestidors del camp de futbol de Corró d'Avall

07/09/2022

Les feines preveuen la reforma de l'espai existent i la creació d'un espai polivalent per a entitats

Les feines de reforma i d'ampliació de la zona de vestidors del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall ja estan en marxa. L'objectiu de l'obra és reformar i ampliar aquest edifici per millorar la circulació i la connectivitat i adaptar les instal·lacions a les necessitats tècniques de l'equipament i de les entitats esportives que en fan ús.

A la planta baixa de l'edifici es reforma la zona de despatxos ja existents, donant llum natural amb la instal·lació de vidres amb filtres solars a la façana i també s'actua al vestíbul, als serveis i als passadissos per adpatar-los a les normatives d'accessibilitat. A més a més, en aquesta planta s'amplia l'espai amb 2 despatxos més, 1 lavabo i magatzems per a les entitats.

A la primera planta es crea una sala pol·livalent per a les entitats, lavabos, el vestuari de l'àrbitre i el despatx del conserge. Tot el conjunt es lliga arquitectònicament amb la cafeteria i amb el camp de futbol. L'actuació també contempla la instal·lació de captació solar fotovoltaica per cobrir el consum d'aigua calenta de tot el conjunt de vestidors del camp de futbol.

La durada prevista de les obres és d'uns 12 mesos i s'hi invertiran prop de 810.000 euros.

Arxivat a: Esports, Urbanisme i Activitats
Obres vestidors camp de futbol municipal de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)