Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El periodista Toni Aira serà el conferenciant de l’11 de Setembre a les Franqueses

01/09/2022

L’ofrena floral, el concert de les corals i la ballada de sardanes també formaran part de la programació de la Diada Nacional de Catalunya

Els actes per commemorar l’11 de Setembre, la Diada Nacional a Catalunya, a les Franqueses començaran a les 10.30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la conferència del periodista Toni Aira «La Catalunya que guanya: l’Onze de Setembre i els sentiments que mouen el món».

Sinopsi: «Parlar de l'11 de Setembre en clau de victòria pot semblar una contradicció manifesta, però no és així. D'aquella data en van néixer conseqüències molt negatives que tres segles després el país encara arrossega, però també és sinònim dels sentiments que més impulsen societats d'arreu. Quines són? Com sumen? El moment present no és precisament reconfortant ni per al catalanisme polític en general ni per a l'independentisme en particular. Però és precisament en circumstàncies com aquesta que l'Onze de Setembre ha d'entendre's com a síntesi i recordatori de les emocions més positives, que sempre sumen, més i tot en els moments menys falaguers».

Toni Aira (Poblenou, Barcelona, 1977) és periodista, doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. És director del Màster en Comunicació Política i Institucional de la UPF Barcelona School of Management i director de la Càtedra Agbar d’estudis internacionals en comunicació institucional per al desenvolupament i el creixement sostenible de la UPF-BSM. També forma part del Comitè Acadèmic de l’Associació de Comunicació Política (ACOP). Aira és professor universitari i col·labora a diferents mitjans de comunicació analitzant l’actualitat a tertúlies i debats i escrivint peces d’opinió. Especialitzat en comunicació dins l’àmbit polític ha treballat com a assessor i ha escrit diversos llibres sobre aquesta temàtica.

Després de la conferència, el programa per commemorar la Diada Nacional de Catalunya continuarà amb l’acte institucional al monòlit del passeig del Tagamanent on tindrà lloc l’ofrena floral, el concert de la Coral Xeremella i el Cor Camins, i la ballada de sardanes amb els Sardanistes Franquesins i la Cobla Genisenca.

Arxivat a: Ajuntament
Diada Nacional de Catalunya 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2022 a les 09:41h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)