Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Humana recupera 103.500 peces de roba del veïnat de les Franqueses entre els mesos de gener i juny

03/08/2022

Durant aquest primer semestre de 2022 s’han reciclat més de 25 tones de roba al municipi

L’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recuperat 103.500 peces de roba utilitzada durant els mesos de gener i juny de 2022 per a donar-les una segona vida mitjançant la reutilització o el reciclat, allargant així el seu cicle de vida. La recollida selectiva de residu tèxtil d’enguany equival a 25.570 kg de roba, el que suposa un augment de l'1,3% respecte als resultats obtinguts durant el primer semestre del 2021.

Aquesta gestió de més de 25 tones de roba per destinar a la reutilització i el reciclatge comporta que s'eviti l'emissió de 156 kg de CO2 a l'atmosfera, ja que no implica cap cost ni impacte de producció, i alhora afavoreix l'ocupació amb la creació d'un lloc de treball per cada 30.000 kg de tèxtil recollit.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) que des de 1987 promou la protecció del medi ambient i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada. La fundació gestiona la recollida selectiva de roba utilitzada del municipi a través d’una xarxa de 6 contenidors instal·lats en llocs de fàcil accés. El reciclatge i reutilització de material tèxtil és un servei gratuït per al municipi i suposa un estalvi important en els costos de recollida i eliminació de residus urbans.

Arxivat a: Ajuntament
Imatge de Humana Fundación Pueblo para Pueblo
Imatge de Humana Fundación Pueblo para Pueblo
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2023 a les 08:12h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)